Περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας

Η HQC είναι ένας ανεξάρτητος οργανισμός ο οποίος προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες πιστοποίησης Halal από το 1983 αποτελώντας τον παλαιότερο οργανισμό πιστοποίησης τροφίμων Halal στην Ευρώπη.  Από την παραγωγή κρέατος έως τα καλλυντικά και τα φαρμακευτικά συμπληρώματα και με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας, είμαστε σε θέση να δηλώσουμε με σιγουριά ότι μπορούμε να βοηθήσουμε στη διαδικασία πιστοποίησης των προϊόντων σας για το σύνολο των αγορών στις οποίες απευθύνεστε. Το εξειδικευμένο προσωπικό και οι συνεργάτες μας σε όλο τον κόσμο λειτουργούν καθημερινά με στόχο την εξεύρεση λύσεων σε πρακτικό και τεχνικό επίπεδο ώστε να συμβαδίζουν οι απαιτήσεις παραγωγής και πιστοποίησης Halal με τη σύγχρονη βιομηχανία. Μιλάμε τη “γλώσσα” της σύγχρονης βιομηχανίας χωρίς ακραίες θέσεις και παρανοήσεις διατηρώντας τα πλέον υψηλά επίπεδα ποιότητας και αξιοπιστίας σε πλήρη συμμόρφωση με τα πρότυπα Halal.

Η HQC δραστηριοποιείται στις πλέον σημαντικές αγορές πώλησης προϊόντων Halal, με κύρια έδρα την Ολλανδία και περιφερειακά γραφεία σε όλη την Ευρώπη αλλά και την Μέση Ανατολή ενώ από το 1999 είναι o επίσημος εκπρόσωπος του World Halal Food Council στην Ευρώπη.

Η βάση δεδομένων μας αποτελείται σήμερα από περισσότερους από 20 διαφορετικούς κλάδους βιομηχανιών οι οποίες ελέγχονται από έμπειρους και εκπαιδευμένους επιθεωρητές με μερικούς από τους πλέον αναγνωρίσιμους διεθνείς εμπορικούς οίκους να αποτελούν πελάτες μας (www.halaloffice.com/en/our-clients/).

Ο οργανισμός μας απολαμβάνει σε παγκόσμιο επίπεδο το σεβασμό των πελατών και των καταναλωτών αποτελώντας σημείο αναφοράς στο χώρο της πιστοποίησης Halal.