Εκπαίδευση Halal


Η HQC παρέχει για περισσότερα από 30 χρόνια εκπαίδευση Halal τόσο σε πελάτες της όσο και στο ευρύ κοινό μέσω γενικών αλλά και εξειδικευμένων προγραμμάτων εκπαίδευσης και σεμιναρίων από καταξιωμένους εκπαιδευτές και επιθεωρητές σε όλο τον κόσμο.

Η εκπαίδευση Halal ενός οργανισμού(*) αποτελεί το πλέον σημαντικό σημείο στην εφαρμογή ενός αποδεκτού συστήματος HAS (Halal Assurance System) και αυτό το γνωρίζουν καλά οι πελάτες μας από τη συνεχώς παρεχόμενη εκπαίδευση την οποία λαμβάνουν από την HQC τόσο εντός όσο και εκτός των προγραμματισμένων επιθεωρήσεων.

Η HQC μέσω των πολύπειρων και εκπαιδευμένων επιθεωρητών και πιστοποιημένων συνεργατών της σε Ελλάδα και εξωτερικό είναι σε θέση να παρέχει σε εσάς και στο προσωπικό σας στοχευμένη και πλήρως επαγγελματική εκπαίδευση Halal τόσο σε επίπεδο βιομηχανικών προαπαιτουμένων όσο και σε διαχειριστικό επίπεδο (Halal Management System) εντός ή/και εκτός του εργασιακού σας χώρου.

Τα σεμινάρια Halal της HQC απευθύνονται σε εταιρίες που είναι πιστοποιημένες ή επιθυμούν να πιστοποιηθούν σύμφωνα με τα πρότυπα πιστοποίησης Halal, σε στελέχη επιχειρήσεων μονάδων τροφίμων, σε υπευθύνους και συντονιστές ασφάλειας τροφίμων, σε συμβούλους διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων κ.α.

Ζητείστε σήμερα μία προσφορά για εκπαίδευση του προσωπικού του οργανισμού σας ή στείλτε μας email στο greece@halaloffice.com  ώστε να λαμβάνεται ενημέρωση για τα προγραμματισμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια μας

(*) λόγω απαιτήσεων συγκεκριμένων προτύπων πιστοποίησης ή λόγω ειδικών προϊόντων και διαδικασιών παραγωγής προς πιστοποίηση (π.χ. στην περίπτωση σφαγείων) πρέπει να λάβει χώρα εξειδικευμένη εκπαίδευση προ της επιθεώρησης από την HQC – επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας ενημερώσουμε σχετικά