04 Διαχείριση
Posted at 18:28h in Χρήσιμα
Ένα σύστημα διαχείρισης Halal μπορεί να ενσωματωθεί σε όλα τα διεθνή συστήματα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων (ISO 22000, IFS, BRC, FSSC 22000 κ.α.).
Βασικά σημεία ανάπτυξης ενός συστήματος διαχείρισης Halal:
- Πολιτική Halal
- Ομάδα διαχείρισης Halal
- Κρίσιμα σημεία Halal
- Εκπαίδευση Halal
- Αξιολόγηση συστατικών Halal
- Αναλύσεις Halal (εφόσον απαιτείται)
- Εσωτερική επιθεώρηση Halal
- Επισήμανση Halal (εφόσον απαιτείται)